Ocutein Sensitive szemcsepp 1x 15ml

Alapadatok

Gyártó: Interalfa-Complex Kft.

Beviteli forma: Szemcsepp

Nyilvántartási szám: CE 1023

Csoport: CE/orvostechnikai eszköz

Státusz: Gyártói adat

Bejelentett név:

Képek a termékről

Összetevő komponens(ek) és/vagy hatóanyag(ok)

Összetevők: desztillált víz, bórsav, nátrium-klorid , polihexametilén-biguanid, hidroxi-propil-metil-cellulóz, borax, dinátrium -dihidrogén-etiléndiamin, nátrium-hialuronát.

Gyártó

Javallat / Felhasználási javaslat

Az Ocutein® Sensitive szemcsepp azonnali és tartós enyhülést hoz érzékeny szemének. Egyedülálló összetétele enyhíti a szemszárazság okozta irritáló érzést, enyhíti az irritáció okozta kipirosodást, és védelmet nyújt a por és pollenek ellen. Segít az egész napos kontaktlencse viselés esetén is.
Mikor használjuk az Ocutein® Sensitive-et:
Az Ocutein® Sensitive alkalmas a száraz, fáradt szem védelmére. Kipirosodott szem esetén, irritáció enyhítésére, fáradtság okozta égő érzés esetén egyaránt ajánlott. Alkalmazható járművezetés esetén, a szem poros és légkondicionált területeken okozott irritáció enyhítésére, kozmetikumok irritációja esetén, tévénézés, olvasás és számítógépen végzett munka esetén.
Az flakon adagolócsúcsa speciálisan kialakított annak érdekében, hogy optimális cseppméretet alkalmazzunk a becseppentéskor, és ezáltal megakadályozzuk a homályos látás kialakulását.

Gyártó

Ellenjavallat

Ellenjavallatok/mellékhatások: Ne használja kötőhártya-gyulladás, szaruhártya-, és egyéb szemkárosodás esetén. Nem alkalmazható olyan szisztémás betegségek esetén, amelyek hatással lehetnek a kontaktlencse viselésre. Nem alkalmas azok számára, akik olyan környezetben vannak, amely befolyásolhatja a kontaktlencse viselését.

Gyártó

Adagolás és/vagy alkalmazás módja

Adagolás: 1 cseppet cseppentsen a szembe, naponta 3-4 alkalommal alkalmazza.

Gyártó

Mellékhatás

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.

Kölcsönhatás

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.

Figyelmeztetések és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések

Figyelmeztetés: Tartsa elzárva a gyermekektől. Ne használja a csomagoláson található lejárati idő után. Ne használja tovább, mint a felbontástól számított 60 nap. Kontaktlencse használatakor kövesse orvosa utasításait és járjon rendszeres szemvizsgálatra. Az Ocutein Sensitive szemcsepp steril termék.

Gyártó

Várandósság és szoptatás ideje alatti alkalmazhatóság

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.

Segédanyagok

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.

Tárolás

15-25 °C KÖZÖTT
Gyártó

Csomagolás

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.
Oldal tetejére