Herbal Swiss KID étrendkiegészítő folyadék 300ml

A készítmény alkoholt tartalmaz. Alkalmazása káros lehet májbetegség, alkoholizmus, epilepszia, agysérülés és más központi idegrendszeri betegségek, terhesség és gyermekkor esetén. Gépkocsivezetők és magasban dolgozók csak munkavégzés után alkalmazhatják, valamint alkohollal kölcsönhatásba lépő, gyógyszereket szedőknek nem javasolt a fogyasztása.

Alapadatok

Gyártó: Interalfa-Complex Kft.

Beviteli forma: folyadék

Nyilvántartási szám: OÉTI 15031/2014

Csoport: Étrendkiegészítő

Státusz: Csomagoláson ell.

Bejelentett név: A HERBAL SWISS Lándzsás Útifű és Kakukkfű KID gyógynövény-kivonatokat, Bétaglükánt tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő gyermekeknek, cukorral és édesítőszerrel, bodzavirág-meggy ízű.

Képek a termékről

Összetevő komponens(ek) és/vagy hatóanyag(ok)

A készítményről különböző forrásokból elért információk eltérőek

Összetevők: tisztított víz; fruktóz; lándzsás útifű (Plantago lanceolata) alkoholosvizes levél-kivonat; kakukkfű (Thymus serpyllum) alkoholos-vizes levél-kivonat; csipkebogyó (Rosa canina) vizes kivonat; mályva (Malva sylvestris) alkoholos-vizes kivonat; Saccharomyces cerevisiae élesztő béta-glukán, savanyúságot szabályozók: trinátrium-citrát, citromsav; sűrítőanyag: xantán; természetes meggy aroma; bazsalikom (Ocimum basilicum) vizes kivonat; bodzavirág aroma; tartósítószerek: káliumszorbát, nátrium-benzoát; édesítőszer: szukralóz; nátrium-szelenit.

Gyártó

Alkohol-tartalom: 0,43 V/V% , 100 ml készítmény 30 g fruktózt tartalmaz.

Gyártó

Javallat / Felhasználási javaslat

HERBAL SWISS Lándzsás Útifű és Kakukkfű KID gyógynövény-kivonatokat, Bétaglükánt tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő gyermekeknek, cukorral és édesítőszerrel, bodzavirág-meggy ízű.

150ml

Gyógynövények és fűszernövények kivonataiból álló speciális kombinációt tartalmaz, mely kivonatok kellemes hatásúak a szájra, a garatra és a hangszálakra, szerepet játszanak a szervezet fizikai jólétének fenntartásában, és a szervezet természetes védekezésében.

Gyártó

Ellenjavallat

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.

Adagolás és/vagy alkalmazás módja

Ajánlott adagolás: Gyermekeknek 5 ml (1 teáskanál) naponta 3 alkalommal. A készítmény fogyasztása felnőtteknek is javasolt - 15 ml (1 evőkanál), naponta 3 alkalommal. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Cukorbetegek, terhes és szoptató anyák is fogyaszthatják. Használat előtt alaposan rázza fel a készítményt.

Gyártó

Mellékhatás

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.

Kölcsönhatás

Csomagolás

Figyelmeztetések és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések

Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó. Bármely összetevővel szembeni túlérzékenység esetén fogyasztása nem javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekeknek 4 éves kortól adható.

Gyártó

Várandósság és szoptatás ideje alatti alkalmazhatóság

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.

Segédanyagok

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.

Tárolás

SZÁRAZ HELYEN
FÜGGŐLEGESEN, ZÁRT KUPAKKAL
SÖTÉT HELYEN
15-25 °C KÖZÖTT
FAGYMENTES HELYEN
Gyártó

Csomagolás

A termék leírása erre vonatkozóan nem tartalmaz adatot.
Oldal tetejére